Лудогорец вдигна трофея и взе медалите (ВИДЕО+СНИМКИ)

Купата бе връчена на "орлите" от Борислав Попов

Лудогорец вдигна трофея и взе медалите (ВИДЕО+СНИМКИ)

На стадион "Лудогорец Арена" в присъствието на многобройни възторжени запалянковци отборът на Лудогорец получи купата за шампион на България по футбол. 

 
Церемонията бе само ден, след като футболистите на Лудогорец победиха Монтана с 3:0 на стадион "Огоста" и за втора поредна година станаха шампиони на България по футбол във втората си година като член на А група. Под бурните аплодисменти на публиката изпълнителният директор на Българския футболен съюз Борислав Попов връчи купата на капитана Емил Гъргоров, който вдигна четвърти и последен за него трофей с Лудогорец.
 
Голяма част от футболистите получиха своите медали, но някои ги нямаше, тъй като бяха пуснати по-рано в почивка или бяха контузени. Бразилецът Марселиньо се качи на почетната стълбичка с патерици, след като получи травма по време на загрявката преди двубоя с Монтана вчера. 

 
 
Националите Светослав Дяков, вратарят Владислав Стоянов, Йордан Минев, Иван Стоянов и Емил Гъргоров бяха специално освободени от лагера на националния отбор, за да изживеят радостта от спечелената шампионска титла, но след тържествения банкет тази вечер отново трябва да бъдат на разположение на селекционера Любослав Пенев.

 
Собствениците на Лудогорец Разград Кирил и Георги Домусчиеви присъстваха на награждаването, след като се прибраха от Англия, където бяха сред зрителите на стадион "Уембли" на германския финал в Шампионската лига между Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд. 
 
Братята Домусчиеви също вдигнаха трофея заедно с Ивайло Петев, президента Александър Александров и изпълнителният директор Ангел Петричев. Награждаването бе съпътствано от страхотна заря и пиротехника от страна на феновете, дошли на стадион "Лудогорец Арена". Проливният дъжд, който се изля в Разград, не успя да помрачи празника на Лудогорец и радостта на шампионите.



 
След официалното награждаване публиката имаше възможност дачуе изпълненията на Теодора и Анелия, които пяха по повод титлата на Лудогорец.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки