Феновете на ЦСКА спретнаха уникално посрещане на Христо Стоичков на "Армията" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Камата изведе ЦСКА за първа тренировка от лятната подготовка под бурните овации на "червените" привърженици

Феновете на ЦСКА спретнаха уникално посрещане на Христо Стоичков на "Армията" (ВИДЕО+СНИМКИ)

Уникална атмосфера беляза посрещането на Христо Стоичков на „Българска армия”. Около 1000 души се събраха на стадиона, за да посрещнат легендарния български футболист, който от днес официално ще бъде старши треньор на „армейците”. 


При излизането на Стоичков от тунела на „Армията”, събралите се в сектор „А” привърженици на „червените” започнаха да скандират името му, а след това и да пеят още песни в подкрепа на Стоичков и на клуба. В публиката се виждаше и едно огромно знаме с образа на Христо Стоичков с надпис, гласящ „Един е Ицо”.













15 футболисти бяха изведени от Камата за първата тренировка на „армейците” от лятната им подготовка. Сред тях бяха и звездите на тима Анисе, Нджонго Присо, както и Иван Бандаловски, който излезе първи, рамо до рамо с Христо Стоичков. Играчът на Миньор (Перник) Камен Хаджиев също бе сред групата от футболисти, както и Николай Дюлгеров, като и на двамата предстои да подпишат договори с клуба. Липсваха Благой Макенджиев и Александър Якимов. Нямаше го и титулярния вратар Томас Черни, който ще се присъедини по-късно към подготовката на тима.





Тренировката на ЦСКА започна с въртене на обиколки. Феновете на ЦСКА продължиха да пеят песни в подкрепа на Стоичков и по време на самото занимание. 





Вратарят Божидар Стойчев се подготвяше под ръководството на треньора на вратарите Стоян Йорданов. Докато футболистите загряваха, Стоичков пък разговаряше заедно със Стефан Генов и Петко Петков. Загрявката се водеше от Роко Перота.







След тренировката Христо Стоичков говори пред медиите.



Иначе от действащото ръководството на ЦСКА се появиха Георги Илиев и Аспарух Никодимов, както и пресаташето на „армейците” Иван Ченчев.






ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК!


Ето и видео от шоуто, което направиха „червените” фенове, и от тренировката на „армейците”!!!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки