Фенове на ЦСКА изпотрошиха сградата на БФС (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

Привържениците блокираха и за кратко движението на "Орлов мост"

Фенове на ЦСКА изпотрошиха сградата на БФС (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО)

Фенове на ЦСКА замеряха с камъни и с различни предмети сградата на БФС на "Иван Асен II" 26, предаде репортер на Novsport.com. Стъклата са изцяло изпочупени вследствие на хвърлените павета и предмети. Част от буквите, гласящи "Български футболен съюз", също са изпочупени, а други - изкривени, след като "червените" ултраси щурмуваха централата. 

Малко преди 12:00 часа привърженици на „армейците” се събраха пред стадион „Българска армия”, като имаше повече от 1000 души. Около 11:45 часа феновете потеглиха в посока езерото „Ариана”. Забелязваха се всички тартори на агитката. 



Бившият шеф на фенклуба Димитър Ангелов – Дучето, е на мнение, че „Титан” трябва да погаси всичките си задължения и да остави ЦСКА на чисто и също така смята, че ЦСКА не трябва да се слива с друг клуб.

„Трябва да погасят задълженията, това е истината, ние си имаме отбор в „А” група”, смята Дучето.



Впоследствие феновете на ЦСКА се отправиха към сградата на БФС, като за кратко време блокираха движението на „Орлов мост”. Чуваха се възгласи „Бъдеще без „Титан” и „К*р за БФС”.



След като стигнаха до „Иван Асен 26”, привърженици на „червените” започнаха да хвърлят камъни, павета и различни предмети по посока сградата, като вследствие на това стъклата буквално станаха на сол.







С известно закъснение, се стигна до полицейско присъствие - появиха се части на жандармерията. Репортерът на Novsport.com не видя да има задържани привърженици. 







Впоследствие феновете отново се отправиха в посока "Орлов мост" и тръгнаха към езерото "Ариана".

Към момента няма данни за пострадали при инцидента. Полицията продължава да охранява сградата на БФС, посочват от пресцентъра на МВР.

Междувременно фенове на ЦСКА обявиха, че се разграничават от действията на привържениците на "червените", изпотрошили сградата на БФС.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки