Вальо Илиев и Емил Гъргоров желаят да останат, заяви Сашо Борисов + ВИДЕО

Томи Костадинов и испанецът си тръгват, френският десен защитник Жордан Фак ще получи допълнителен шанс

Вальо Илиев и Емил Гъргоров желаят да останат, заяви Сашо Борисов + ВИДЕО
„Вальо и Емо чакат своя шанс да се появят отново. Дано се получи всичко нормално и да подпишат. Те желаят да останат”, заяви след контролата с Банско временният треньор на ЦСКА Сашо Борисов.
 
„Що се отнася до Емо, е негово желание. Ако желае да остане в отбора, при всички положения може да го направи. Ако се получи оферта от чужбина, той си преценява. На този етап той тренира и показа, че иска да помогне на този етап на отбора”, добави наставникът, привикан на пожар преди да стане ясно, че сделката за ЦСКА ще се осъществи и Стойчо Младенов ще поеме отбора.
 
„Има нужда от Вальо Илиев, да се надяваме, че ще дойде в отбора.”
 
Френският десен защитник Жордан Фак, който дойде на проби, ще получи допълнителен шанс за изява, докато Хосе Вергара, който идва от испанския Кадис, ще бъде отпратен.
 
„Те са на проби на този етап и не бих казал, че ще се разчита на тях. Предполагам, че на десния бек Фак ще му се даде шанс. Ще остане още малко на проби в отбора. Другият мисля, че няма да остане”, каза Борисов.
 
Томи Костадинов няма да бъде футболист на ЦСКА, съобщи още той. „Тези, които на проби бяха вчера, си тръгнаха. От тези в момента, не мога да кажа. Само знам, че испанецът си тръгва.”
 
„Не съм чул за Делев да се говори.”
 

 
Сашо Борисов каза още, че по време на шампионата ще се подобрява играта на отбора. Почти от нулата започва подготовката на ЦСКА, по неговите думи.
 
„Има доста неща, които трябва да се коригират по време на шампионата и това е основната цел – да се направи боеспособен състав. Водят се преговори, да се надяваме, че ще дойдат футболисти.
 
Относно играта, демонстрирана срещу Банско, треньорът сподели: „Доста неща трябва да се изчистят. Не се получава това, което трябва - да се държи по-трайно топката, да се създават ситуации, епизодични удари не е това, което се изисква. Много труден етап. Футболистите, които трябва да дойдат, да имат качества и ниво. Не мога да кажа кои очакваме. Когато дойдат и се подпишат договори и покажат качества, тогава може да се каже.”
 
Другата събота ЦСКА посреща Локомотив (Пд) в среща от първия кръг на „А” група. Двубоят е от 20:00 ч на стадион „Българска армия”.
 

На въпрос дали „червените” ще съумеят да се подготвят на ниво дотогава, Сашо Борисов каза: „Стойчо е един добър специалист и смятам, че ще успее да го направи с неговите знания, така че не се съмнявам изобщо в това отношение. За мен 3-4-ма трябва да дойдат.”   

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки