1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Иван Класнич е сред вариантите за нови играчи, признаха от Борисовата градина

Иван Класнич е сред вариантите за нови играчи, признаха от Борисовата градина

Всичко е въпрос на преговори, каза Александър Тодоров

Иван Класнич е сред вариантите за нови играчи, признаха от Борисовата градина
Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров призна, че Иван Класнич е сред вариантите за нови попълнения в закъснялата „армейска” селекция. „Червените” проявяват интерес към бившата звезда на Вердер и Болтън. В момента 33-годишният нападател е свободен агент.
 
„Той е един от тях, говорим за още 1-2-ма, които са предложени също от страна на английските партньори, но в крайна сметка ние трябва да кажем последната дума с кой от тях да се подпише, защото няма как на всички тях да се плащат заплати”, каза Тодоров пред Канал 3.
 
„Има 2-3 предложения на много стойностни играчи, но всичко е въпрос на преговори. Класнич е един от тях, да.  Говорено е и за такъв играч. И за Иван Класнич. Имаме уверение, че трансплантацията абсолютно е минала успешно. Така че всичко е възможно. Всичко е въпрос на преговори”, добави той.
 
Ако се стигне до трансфери, армейците няма да плащат трансферна сума. Въпросът опира до заплатата на хърватина, потвърди Тодоров.  
 
„Има тавани и това е 15 000 лева, като може да има изключения, ако привлечем действително много класен играч, който да вдигне класата на отбора. Браян Хауърд е предложен от нашия приятел Лорънс Дейвис. Около 20 септември (Дейвис) ще дойде тук, ще даде една пресконференция, ще обясни нещата по-подробно от негова гледна точка. Не знам каква част от заплатата биха поели хората от Англия, защото в Чемпиъншип са много сериозни заплатите. Доста мачове има за младежкия национален отбор на Англия, даже в 2-3 мача и капитан е бил. Това говори, че този играч е доста сериозен.”
 
„Това е част от стратегията на ЦСКА. Взети са играчи, по моя преценка има много точни попадения, които впоследствие могат да донесат добри приходи на ЦСКА от трансфери.”
 
В момента Стойчо не е под напрежение, продължи Тодоров. „Ние сме си казали тази година, че трябва да направим отбор. На ЦСКА не му се прощава нищо. Никой не ни пожали за тези три равни мача и загубата от Лудогорец. Напрежението беше огромно. Представям си какво щеше да бъде, ако ЦСКА не беше започнал да побеждава.”
 
Дефектът може да се окаже ефект с оглед програмата”, надява се клубният началник. „Работата на спортно-техническото ръководство е как ще разпредели силите. Нито един отбор не може да поддържа силите. Така че ще бъде интересно.”
 

В мача на младежите в сряда ЦСКА имаше най-много представители – 4-има. Смятам, че Стойчо при всички положения щеше да пусне Долапчиев (срещу Нефтохимик), независимо от подканянията на публиката. Той има изключителен нюх към гола и пласиране, но все още му трябва физика, обиграване и постепенно мисля, че вторият полусезон ще започнем да го налагаме като титуляр”, разкри още Тодоров.   

Митов: Няма значение, че играчите са млади

"Трябваше да спечелим този мач", каза треньорът на Септември София

Ахмедов: Труден мач, показахме, че сме колектив

Героят за Спартак Варна беше избран за играч на мача след успеха над Септември София

Цветанов: Надявам се да има хубави дни за Спартак

Треньорът на Спартак Варна говори след успеха с 1:0 над Септември София

Спартак Варна превъзмогна трусовете и победи Септември София с 1:0 (ВИДЕО)

Ахмед Ахмедов донесе успеха на "соколите" със седмия си гол в efbet Лига

Гонзо гласи сериозна чистка на съдии през декември

Президентът на БФС заяви, че ще има сериозни промени след края на есенния полусезон

ЦСКА приема Септември на "Васил Левски", оставя Сектор "Г" празен

Срещата от 11-ия кръг ще е на 5 октомври от 17:30ч.

Георги Иванов потвърди назначаването на Добрин Гьонов в БФС

Бившият директор на ЦСКА 1948 ще е заместник изпълнителен директор по футболните въпроси

Хебър няма да приеме Ботев Враца на "Георги Бенковски"

Отборът от Пазарджик ще домакинства в Пловдив

ОФИЦИАЛНО: Берое и Хосе Луис Ачиари се разделиха

Старозагорци и Ачиари прекратяват договора си по взаимно съгласие